Una bona colla participant

Ja està a la vostra disposició el document de presentació dels grups que participen en EL PREGÓ DELS INFANTS A LES FESTES DE SANTA EULÀLIA, curs 2014-15.

La trobareu a la pestanya PARTICIPANTS. Recordeu que en ella, els infants disposen d’un espai de comunicació informal en el que saludar altres companys i compartir missatges de complicitat. La participació en aquest espai no té per què ser com a aula, així que és una bona oportunitat per a què els nens i nenes assagin aquesta comunicació per parelles o petits grups.

I ara que ja ens coneixem i ens posem cares, hem de començar a preparar-nos per l’acte que tenim en poc més de dues setmanes. Recordeu que el proper dia 17 de novembre, ens trobarem a l’acte Fem família a Barcelona, a la Plaça Major de Nou Barris. Allà la regidora de Dona i Drets Civils i la regidora de Família i infància ens encarregaran l’elaboració del pregó de les festes de Santa Eulàlia.

A partir d’aquell acte sortiran els diferents temes que treballarem per la segona fase del projecte… però anem pas a pas…

Així que… una bona colla participant i a les portes de conèixer-nos en persona!
Seguim! ;-)

2014_IMEB_Cartell_A3_teatre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s