Molt a prop de conèixer-nos

Ja estem arribant a la recta final d’aquesta fase inicial on heu pogut aprofundir més en les formes de participació dels infants i dels diferents espais de participació. Com ja sabeu, aquesta fase conclou amb l’acte Fem família!, on podrem gaudir d’un matí ple d’activitats i on totes les escoles participants rebreu l’encàrrec formal d’elaborar el pregó de les Festes de Santa Eulàlia per part de les Regidores de Dona i Drets Civils i de la Regidora de Família, Infància, Usos del Temps i discapacitats.

A la pestanya Els documents, ja podeu trobar el document explicatiu de l’acte i tots els ets i uts de com serà la jornada.sede-del-distrito-de-nou-barris_819151

Us avancem que les cinc temàtiques que trobareu el dia 17 de Novembre a la Plaça Major de Nou barris i que permetran als i les alumnes fer una mirada a la relació de les famílies amb la ciutat seran:

  1. ESPORTS I SALUT
  2. EDUCACIÓ I CULTURA
  3. PARCS I ESPAIS OBERTS
  4. CONSUM RESPONSABLE
  5. MOBILITAT, CIVISME I SEGURETAT

De ben segur, ja teniu aquestes temàtiques al cap perquè les heu treballat o les estareu a punt de treballar en la darrera fitxa del material dels i les alumnes “La ciutat també pren decisions. Com decidim a Barcelona?”.

Per acabar us recordem que l’acte serà el pròxim dilluns, 17 de novembre i ens trobarem tots entre les 9:40 i les 9:55 a la Plaça Major de Nou Barris, davant de la seu de Districte.

Ens veiem molt aviat!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s