Ens veiem a l’acte FEM FAMÍLIA A BARCELONA

femfamiliaAra sí! Ens apropem a la primera data important del projecte: el dia 17 de Novembre, el primer dia que ens podrem veure tots i totes a l’acte Fem família a Barcelona. De ben segur aquests darrers dies heu tingut la possibilitat per preparar aquesta sortida amb el vostre alumnat. Us volem agrair tot l’esforç que esteu fent perquè el vostre alumnat vingui a l’acte pistat i coneixent una mica què veuran i faran el dia de l’acte.

Ja només ens queda dir-vos que trobareu el document que us explica tota l’organització de l’acte a la pestanya els Documents i tornar a recordar tota la informació relativa a l’acte. Recordeu que ens trobarem entre les 9:45h i 9:55h a la Plaça Major de Nou Barris, on rebrem l’encàrrec oficial per fer el pregó de les festes de Santa Eulàlia. Tot seguit passarem a les activitats grupals on trobareu 5 espais relacionats amb 5 drets dels infants i que permetran als i les alumnes alumnes fer una mirada a la relació de les famílies amb la ciutat.

Recordeu portar càmera i fer fotos de l’acte i dels diferents espais, així com agafar tots els materials que us lliurarem, ja que amb tot això podreu preparar la producció visual que fareu després del pregó de les festes de Santa Eulàlia i que compartireu amb el regidor o regidora del vostre districte.

L’horari previst de l’acte és de 9,45 a 12:30h.

Si teniu qualsevol consulta o dubte, no patiu. Ja sabeu que estem per tot allò que necessiteu.

Res més! dir-vos que ens veiem a l’acte Fem família a Barcelona!

Anuncis

Un pensament sobre “Ens veiem a l’acte FEM FAMÍLIA A BARCELONA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s