FEM FAMÍLIA A BARCELONA

foto 1 post

Ara que ja han passat uns dies des de l’acte Fem família a Barcelona i que ho podem mirar amb una mica de perspectiva, ens reiterem en les felicitacions a totes les escoles que veu participar d’aquest acte. L’acte va ser el resultat de la implicació de tots els participants i de lo bé que ho feu. És per aquest motiu que cal felicitar als i les alumnes, en primer lloc, per la seva capacitat de reflexió i treball, per la seva alegria i per tot allò que transmeten i ens ensenyen amb les seves reflexions i, d’altra banda, però no menys important, als i les docents per animar-vos a participar d’aquest projecte, per les hores de dedicació i per la paciència mostrada. Va ser un matí increïble, a més al final ens va acompanyar el bon temps, un dia molt maco on us volem transmetre les felicitacions que van rebre de tothom, no semblava que hi hagués més de 600 infants gaudint i divertint-se a la Plaça Major de Nou Barris.

També agrair la vostra paciència i col·laboració, veníeu amb l’acte ben après i treballat  i això es va notar! La coordinació i bona organització va ser cosa de tots i va acabant sent la clau de l’èxit de l’acte. Gràcies i enhorabona per tot plegat. La valoració que fem des de l’organització és, en global, de 10 i esperem, de debò, que també hi hagi respòs a les vostres expectatives.

foto espai consum responsable 2

En aquest pot us deixem un petit recull de fotos que resumeixen la jornada i els diferents espais que ocupaven la plaça i que ens van permetre passar un matí molt maco. Sortiu molt guapos i guapes! :)

foto 2 post

Totes les fotos de l’acte les compartirem amb tots vosaltres a través d’un Dropbox perquè pugueu agafar aquelles que necessiteu per la vostra producció visual futura.

Ara teniu una tasca molt important, escollir el tema en el qual us centrareu en el pregó. La setmana vinent ja tindreu disponibles les pestanyes per cadascun dels equips, on cada equip haureu d’escollir tres temes amb què us sentiu més identificats o que us agraden més. Serà molt important que els equips us poseu d’acord en els tres temes.

Com ja sabeu ara ja comença la segona fase de l’activitat i, per això us volem recordar les paraules de la Regidora de Dona i Drets Civils, Francina Vila, en la que us feia l’encàrrec de l’elaboració del pregó de les festes de Santa Eulàlia.

foto espai educació

D’aquesta manera, doncs, us encoratgem a reprendre amb molta força aquesta nova fase del projecte que culminarà el 12 de febrer per donar inici a les festes d’hivern de la ciutat de Barcelona.

Només ens resta agrair-vos un cop més la vostra feina, compromís i implicació. Us recordem que el dimarts vinent dia 25 de novembre a les 13:30h tenim una nova cita a l’àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports al carrer València, 344, entl.

foto espai consum responsable

Fins ben aviat!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s