Bones festes i ens veiem l’any vinent!

En primer lloc, ens agradaria felicitar-vos per la bona feina que heu fet durant aquests mesos. arbre-de-nadal-a-mansLa descoberta que esteu fent de la relació de la família amb la ciutat està resultant fantàstica, enriquidora, meravellosa, i mil adjectius més. És per aquest motiu que cal felicitar als docents, en primer lloc, per animar-vos a participar d’aquesta activitat, per les hores de dedicació, per la paciència que mostreu dia a dia i, d’altra banda, però no menys important a vosaltres, als alumnes, per la vostra capacitat de reflexió i treball i per la vostra actitud en l’acte de la plaça major de Nou Barris! En cap moment hagueres dit que prop de 700 alumnes corrien amunt i avall per allà.

Suposem que esteu de ple engrescats en tasques d’avaluació, preparació de cantates, reunions amb les famílies i d’altres tasques pròpies de final de trimestre. Per això intentarem ser molt breus i donar-vos la informació de forma concreta.

Com ja haureu vist cada equip ja te’l seu tema assignat. Hi ha alguns al que us ha encantat el tema, altres que potser no tant, però del que estem ben segures és que tots treballaríeu qualsevol dels temes de la millor manera i amb les millors reflexions i, per això estem desitjant començar a veure com en parleu en la vostra pestanya i comencen a arribar els primers versets.

Veureu que a cada pestanya de cada equip, hem penjat els materials entregables que es van donar el dia de l’acte Fem família, perquè tingueu accés a ells. Falta algun material concret que estem intentant aconseguir-ho en pdf per poder-ho penjar.

Per començar a tancar el darrer post de l’any 2014, us recordem que l’acte de lectura del pregó serà el dia 12 de febrer a la Sala Marqués de Comilles… on tenim l’encàrrec de convertir la nostra descoberta de la relació de les famílies amb la ciutat i els nostres compromisos a un format més adient per a un pregó. Però com que serà un altre any, ja us ho tornarem a recordar! :)

tióAixí doncs, per part nostre ens mantindrem en contacte amb vosaltres per tal de compartir les dates i la planificació prevista que tenim per endavant i que esperem que sigui igual o més profitosa que la que ara deixem enrere.

Només ens resta agrair-vos un cop més la vostra feina, compromís i implicació i desitjar-vos unes felices i merescudes vacances de Nadal a tots i totes i una molt bona entrada d’any.

Fins l’any vinent!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s