Rodolins, rodolans… el pregó començant

Pregones i pregoneres de les festes d’hivern de la ciutat de Barcelona, com aneu? Ja sabeu qui era Santa Eulàlia? I què és un pregó? Doncs ara ens toca ficant-nos de ple en l’elaboració del nostre pregó, el pregó de la festa major d’hivern de la ciutat de Barcelona.Tots els nens del meu carrer

Recordeu que per crear el pregó dels infants a les festes de Santa Eulàlia ens inspirarem en la cançó Tots els nens del meu carrer de JM Espinàs.

Ja sabem que molts ja heu començat a treballar amb rodolins i altres poemes. Per això volem donar-vos quatre pistes de com treballar d’aquí en endavant per crear els vostres versos del pregó.

Primer de tot, volem recomanar-vos que no espereu a tenir la producció definitiva que voleu enviar al vostre equip, sinó que aneu escrivint a la vostra pestanya d’equip com s’està desenvolupant el vostre treball a l’aula i compartint aquelles creacions que us estan inspirant en el camí cap a la producció definitiva. Una possible proposta per treballar el pregó amb el vostre equip podria ser:

Una primera intervenció al blog per organitzar-vos. Parleu amb les altres aules del vostre equip de com us organitzareu. Pot ser què cada aula faci una proposta de poema curt i després ho barregeu? Pot ser us ho podeu repartir en dues o tres parts? Pot ser feu quartetes i després voteu quines us agraden més? Pot ser ho construïu conjuntament? És molt important que aquesta primera intervenció sigui per pactar com creareu la vostra part del pregó.

Un cop organitzades, comenceu a fer propostes. Llegiu què han escrit els altres, opineu, destaqueu allò que més us agrada, què canviaríeu, hi ha alguna paraula què encaixa més?…

Finalment, acordeu el vostre tros de pregó, aquell que veieu com definitiu per llegir el dia 12 de febrer a la Sala Marqués de Comillas.

És important que tingueu present que treballem en equip, per tant l’objectiu de tenir un espai per cada equip és que elaboreu una part del pregó entre totes les aules que formeu part d’aquell tema.

Recordeu que per aquesta feina teniu fins al dia 23 de gener per treballar-ho, ja que la setmana del 26 de gener us enviarem el pregó definitiu perquè pugueu dir la vostra opinió sobre el pregó definitiu. Estem desitjant començar a llegir les vostres creacions al blog! Preparats per fer de poetes????

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s