Visca la bona feina!

És una meravella veure que hem arribat al dia 23 amb tantes aportacions dels diferents equips de treball. Ha quedat palès que tots i totes us heu compromès de valent amb l’encàrrec que us va fer l’Ajuntament, a través de la regidora Francina Vila, el dia de la trobada a Nou Barris. Gràcies a aquesta feinada que heu fet, tenim molt bon material per poder elaborar el pregó!

Ara és el nostre torn, l’Oficina Tècnica revisarà i remenarà els versos que heu redactat per poder donar forma al text que llegireu el dia 12 de febrer, per donar inici a les festes de Santa Eulàlia!. Us penjarem una primera versió del pregó el proper 28 de gener. Així tindreu un parell de dies per poder fer-nos arribar els comentaris que considereu oportuns (per exemple canvis d’ordre en algun vers, substituir una paraula per una altra, afegir algun adjectiu, etc.). De moment, cada equip trobareu a la vostra pestanya  una primera proposta, que ja podeu comentar. Amb tot el que ens digueu, mirarem d’incorporar els vostres suggeriments i així, el dia 2 de febrer, tindrem el pregó definitiu per anar assajant.
I com el llegirem? Doncs caldrà que trieu un lector o lectora de cada aula per poder repartir els versos de cada equip entre els diferents grups que heu participat. També haureu de triar un substitut o substituta, per assegurar que la vostra aula té representació a la lectura, en cas que algú es posi malalt el gran dia. Per tenir temps de poder preparar-nos bé, ens haureu de dir el nom d’aquests infants escollits el dia 3 de febrer com a molt tard.
I com més val prevenir que curar, us demanarem que us prepareu els versos que us siguin assignats, més el tros del company o companya següent. Així, si el dia 12 hi ha algun imprevist i alguna aula no pot assisitir a la lectura, el fragment assignat el podrà llegir l’infant que el precedeix.

I com diu la dita: la feina mal feta no té futur, la feina ben feta no té fronteres!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s