El nostre pregó ja té cara i ulls!

Tal com us hFoto pregóavíem promès, aquí teniu el primer esborrany del Pregó dels Infants a les Festes de Santa Eulàlia. Ara tenim dues setmanes per endavant per preparar-nos molt bé pel dia de la lectura a la Sala Marquès de Comillas.

El primer però, serà revisar que tots i totes ens sentim representats amb els versos del pregó. Recordeu que vam dir que tindríeu un parell de dies per dir-nos si trobeu alguna cosa especialment rellevant a faltar?

Com heu pogut comprobar, quan moltes persones fan una feina conjunta, és important que tothom senti que s’ha tingut en compte la seva veu, però també és molt difícil concentrar en tan poc espai tota la feinada que heu fet al blog! Així que us demanem que intenteu respectar l’estructura que tenim però si voleu afegir o canviar algun vers o alguna paraula, si us plau, digueu-nos-ho fins el dia 30 de gener.

També necessitem que ens digueu quines dues persones heu triat per fer de lectors i lectores (i també amb qui heu pensat en cas d’haver-les de substituir el dia 12 si finalment no poden assistir a l’acte). Podreu dir-nos els seus noms fins el 3 de febrer.

Esperem que us agradi el resultat. Esteu fets uns i unes artistes!

I per començar a practicar… ens aprenem la tornada del nostre pregó?

Els infants de la ciutat

cridem fort, cridem ben alt:

una gran família serem

si tots hi col·laborem!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s