El pregó dels infants surt del forn!

Comencem la setmana prèvia a la lectura i ja tenim el text que llegirem gairebé a punt. Després de donar-hi moltes voltes i dedicar-hi molts ulls i versos, podem dir que el Pregó dels Infants de les Festes de Santa Eulàlia d’aquest 2015 ja és aquí!

El pregó 2015

Si feu click a sobre de la imatge que teniu en aquest post, veureu com han quedat les quartetes dels cinc equips, així com les paraules amb les quals es donarà pas a cadascun i també amb les que tancarem la lectura.

Recordeu que necessitem que ens digueu avui com a molt tard quines seran les persones encarregades de cada aula de llegir el dia 12 (persona lectora i persona substituta). Amb el que ens digueu, el dia 6 obrirem una nova pestanya al blog dedicada a l’acte de Lectura del pregó on us penjarem tots els elements importants a tenir en compte per l’acte, com poden ser: l’escaleta de l’acte, el pregó dividit en parts per tal que identifiqueu quins seran els fragments que us haureu de preparar, algun detallet secret de l’espectacle de després del pregó, etc.

Enhorabona per la feina feta!

Anuncis

Un pensament sobre “El pregó dels infants surt del forn!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s