PREPAREM L’ACTE DE SANTA EULÀLIA

Ja falta menys d’una setmana per retrobar-nos tots i totes a l’acte de lectura del pregó dels infants. Quina emoció més gran, oi?

pregonsPer anar-nos organitzant, hem obert una nova pestanya al blog: Acte lectura del pregó. Allà trobareu tota la informació recopilada de l’acte.

Per començar trobareu l’escaleta de l’acte, que volem compartir-la amb vosaltres. Allà hi veureu que us convoquem de 9.30h a 9.50h i està prevista una durada de poc més de dues hores. És molt important que sigueu ben puntuals, ja que com sabeu, les autoritats tenen les agendes ben apretades el dia de Santa Eulàlia, patrona de les festes d’hivern de la nostra ciutat i cal que l’acte comenci a les 10h en punt.

A la pestanya d’acte de lectura, també hi trobareu el text del pregó definitiu, amb els versos assignats als diferents lectors i lectores. (Sota de cada nom, hi trobareu també el nom de la persona substituta en cas que algú tingui alguna indisposició aquell dia). Com us havíem avançat, es tracta que assageu els vostres versos, més els versos de la persona següent, així si hi ha algun retard, podrem llegir tot el contingut del pregó sense cap problema.

Hi ha una altra qüestió en la que paga la pena que hi parem atenció: per tal que la lectura surti perfecte, si us fixeu, a la tornada que anirem repetint hi ha quatre versos: els dos primers els llegirà una de les persones encarregades de la lectura, i els dos versos finals (Una gran família serem/ si tothom hi col·laborem) els recitarem tots i totes des de la posició que ocupem a la sala. Així farem sentir la nostra veu i demostrarem que podem ser una gran família.

Finalment, per acabar la jornada, tindrem un espectacle amb el que celebrar la feina feta. Es tracta de l’actuació del grup musical La tresca i la verdesca. Per anar escalfant motors i que participem a l’acte de forma activa, us passem el tema amb el que començaran la seva actuació. Es tracta de la cançó “Benvinguts” i té a veure amb els drets dels infants. Si la treballeu aquests dies, podrem acompanyar-los cantant-la entre tots i totes.

I pels qui vulgueu aprofundir més en el seu repertori, dins de la pestanya de l’acte teniu un llistat de cançons de Spotify.

Fins ben aviat!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s