Curs 2014-15

BARCELONA ÉS FAMÍLIA

Des d’aquest espai podreu compartir les vostres mirades sobre la ciutat i les famílies.

Per a poder treballar més còmodament ho farem per equips.  Ara ja teniu actius els diferents equips de treball i la primera tasca que haureu de fer és dir quins tres temes de l’acte Fem família a Barcelona us han agradat més. El nostre consell és que primer cada aula de cada equip digui quins són els seus tres temes i desprès, segons el que ha dit cada aula arribeu a un consens de quins són els tres temes què escolliu com a equip.

Esteu a punt? Teniu fins dimecres 3 de desembre per decidir els tres temes! Desprès us assignarem 1 entre els tres que heu escollit.

Doncs abans us recordem qui forma part de cada equip perquè no hi hagi dubtes:

EQUIP 1: Escola Rel, escola Kostka 3rA, Kostka 4tB, Kostka 5èE, classe del cinema de l’escola Barrufet i 3r de l’escola Projecte.

EQUIP 2: Escola Kostka 3rD, Kostka 4tA, Kostka 5èC, els bruixots de l’escola Mare de Déu de Montserrat i els viros de 4tA de l’escola Virolai.

EQUIP 3: Els Hawaï de l’escola La Sagrera, escola Kostka 3rB, Kostka 4tD, Kostka 5èD, els actius de l’escola Prosperitat i els esquiadors matemàtics de l’escola Antoni Brusi.

EQUIP 4: La classe de l’astronomia de l’escola Barrufet, escola Kostka 3rC, Kostka 4tC, Kostka 5èA i els esquiadors divertits de l’escola Antoni Brusi.

EQUIP 5: Escola Kostka 5èB, escola Aiguamarina 4t, els viros de 4tB de l’escola Virolai, 4t de l’escola Projecte i la familia paideiana de l’escola Paideia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s